NinjaGecko

Friday, July 01, 2005

HAHAHAHAHAH!!!

...Detta blir bara mer och mer komiskt!! Vi befinner oss alltsa i ett land dar vi knappt kan gora oss forstadda, och nu har vi precis varit och hyrt oss en liten fyrhjulsdriven Jeep (ok da... suzuki) som vi ska kuska omkring med i tva dagar. Snubben vi hyrde av bara skrattade och babblade en massa franska som konsumenten inte forstar... sa vi bara betalade och drog. Vi siktar pa att forst aka ner till en liten sjo som ar "Fady", vilket innebar att den ar helig. Har finns det stora krokodiler... typ tolv meter langa, sager dom... I morgon ar det nagon speciell dag da dom ska mata odjuren.... undrar bara VAD dom matar dom med? ....hmmmm... man undrar ju varfor det ar sa lite turister har...heheh..... *GULP*.

I overmorgon drar vi ner till en nationalpark och hikar runt lite pa egen hand. Vill man sa kan man aven hyra talt och campa, men det lutar nog at att vi nojer oss med en dagsutflykt.... vi snackar ju trots allt en mork, fuktig och labbig skog med miljarder av spindlar och ormar i...

Vidare sa later Cecilia stolt meddela att hon haft en livs levande Lemur i huvvet. Den kom svingades genom djungeln och bestamde sig for att pola lite med henne....cooola djur det dar! En annan fick en boaorm i naven sa fort man stuckit in snoken bland snaren....

Vi har antligen hittat ett stalle som serverat nan annan typ av frukost an denna eviga "brod, smor, marmelad, sliskigt kaffe, slibbig fruktsallad".

Detta ar for ovrigt det enda land jag varit i dar man ransonerar elektriciteten. Pa dagtid, fram tills klockan 18 sa finns ingen strom om man inte har tillgang till ett elverk. Pa natten drar dom igang strommen... om man har tur. Det mest markliga ar att aven om det att becksvart ute pa gator och torg sa ar manniskor ute och gar. Vi ser till och med en massa ungar som ar ute och leker i morkret.... dom maste ha kakat massor av morotter.

Var preliminara plan nu ar att vi ska forsoka ta oss soderut... narmare bestamt till Anakao. Det ska enligt LP och manga andra vara ett svinfint stalle dar man kan dyka och halla pa...

Madagaskar ar ett markligt land... och ju mer man forsoker forsta sig pa landet och folket, desto mindre fattar man. Tur att dom har hyfsat god bira sa man kan koppla bort tankarna fran sant ett tag da!!

Ha det bra! Vi lar rapportera mer nar vi varit och lost professor drovels hjemmelighet...

4 Comments:

  • oj, oj, oj...krokodiler är väl inget...:-)

    Det är ju bara göra som den där galna australiensaren på kanal 5, jim, jake, eller vad han nu heter...

    Glatt skrika ut,.."Oh, my god, whatta beautiful croc....lets take a look at its enormous teeth..."

    ...för att sedan hoppa ner i nån lerpöl med tjugo krokodiler :-)

    Väntar med spänning på vad professor drövels hemlighet egentligen är....

    Ha de kanoners...

    By Blogger nuno, at 1:19 PM  

  • Halloj :-)

    Hoppas att ni har överlevt alla äventyr med krokodiler å sånt...här hemma(läs luleå) så är det kosmiskt varmt,...å då säger ni väl "bah, töntigt...här är det typ 80 grader i skuggan..."

    tycker jag är osportsligt eftersom ni befinner er på typ andra sidan jorden...

    ja, ja,..jag är våldsamt avis i alla fall...ha de superbra :-)

    By Blogger nuno, at 11:06 AM  

  • Madagaskar... vad är det jämfört med Ullevi på lördag? De vilddjur som kommer befolka innerplan på ståplats är sådant som Croc-hunter från Discovery skulle drömma mardrömmar om...

    Nej, hoppas ni har det kalas. Ovanstående var bara ett försök att skuffa undan min svåra avundsjuka!

    By Blogger Jocke, at 2:55 PM  

  • Iron maiden... ja... hur konstigt det an ma lata sa ar aven jag avundsjuk... pa ER!!

    Synd att man inte har tid att gora bade och...

    Naval... jag fick in ett eller fler halvnelsons pa gammelkrokodilen... bara tog i och brot ner den... sa jag ar ratt nojd!!

    By Blogger Kribbe, at 3:43 PM  

Post a Comment

<< Home