NinjaGecko

Wednesday, June 29, 2005

En vecka senare... lite drygt!

Ja da var vi har da... naja... det var ju en vecka sedan, men vi har haft problem att hitta nagot internetstalle att uppdatera fran. Madagaskar vet knappt va dinternet ar och de fa som har hittat det delar pa en jatteslo uppkoppling vilket gor att det knappt gar att komma in pa bloggen. Vi kommer darfor, tyvarr, inte att kunna uppdatera denna sida som vi hade hoppats pa :o(

Som planerat sa akte vi upp till Nosy Be som ar en liten o i norra delen. vi kande att vi ville slappa och unna oss en ,assa lyx innan vi borjade flanga omkring sa darfor valde vi detta stalle som ska vara ett av de ,est "turistiga" i hela landet... mmm... visst... dom har sakerligen uppemot tolv turister dar nu under hogsasongen :o)

Vi har haft tur med det mesta faktiskt men vi borjar bli lite less pa vita strander och turkost vatten, sa darfor har vi nu begett osss till Diego Suarez i norraste delen av fastlandet. Harifran kommer vi att gora dagsutflykter for att glo pa krokodiler och annat trams...

Madagaskar skiljer sig pa manga satt fran andra lander vi varit i men det basta ar nog deras motto "mora mora", som betyder ungefar "ta det lugnt". Har stressar man minsann inte och inte heller plagas man av jobbiga forsaljare.

Spraket ar forstas ett problem. Ingen av oss pratar sarskilt mycket Franska eller Malagasy sa vi forlitar oss pa mina tre bortslarvade ar da jag faktiskt lasta franska (tror jag det var iallafall) och lite vanligt forstand.

Maten funkar men det finns alldeles for lite godisstallen. Vi borjar ocksa haja varfor dom sager att det ar billigt att resa har... det finns ju for bovelen inget att handla!!!!

Vi ska forsoka uppdatera sa ofta vi kommer at... sa bli inte forvanade om vi ar hemma i svedala da!!!

Kribbe och Cecilia

0 Comments:

Post a Comment

<< Home